Termeni și condiții

Condiții generale de utilizare a site-ului

Prezentul document intitulat “Termeni și Condiții” constituie acordul legal dintre dumneavoastră în calitate de client, utilizator și/sau vizitator și proprietarul acestui site web, respectiv Harmad s.r.l.. Prin accesarea acestui site web și/sau a oricărei pagini a acestuia vă exprimați acordul cu toate condițiile specificate pe această pagină. Nu trebuie să utilizați acest site dacă nu sunteți de acord cu oricare dintre acești termeni sau condiții.

Harmad s.r.l. are permisiunea de a revizui acești Termeni în orice moment în măsura în care consideră că este adecvată, iar prin utilizarea acestui site sunteți obligat să revizuiți acești termeni în mod regulat.

Informații generale

www.lorinczhouse.ro este proprietatea firmei Harmad s.r.l., care deține drepturi complete și depline asupra titlului de proprietate și prin aceasta toate drepturile de autor și cele brevetate, având următoarele date de identificare:

Harmad s.r.l.
Reg. Comertului: J19/17/2001 13667180
Str. Campul Mare, nr. 11 Miercurea Ciuc Harghita
0745 380 538
[email protected]

Condiții de utilizare

www.lorinczhouse.ro este un site public ce poate fi utilizat de către orice persoană interesată de conținutul parțial sau integral al acestuia. Ne rezervăm dreptul de a refuza ori restrânge accesul vizitatorilor sau clienților la anumite subsecțiuni sau funcții specifice ale site-ului dacă va exista suspiciunea rezonabilă că se încearcă fraudarea sau eludarea politicilor site-ului. Interzicem în mod expres orice utilizare abuzivă a site-ului, prin utilizare abuzivă înțelegându-se orice acțiune ori inacțiune prin care nu sunt respectate regulile statuate în prezenta politică sau în orice alte politică existentă pe site.

Proprietatea intelectuală

Conținutul www.lorinczhouse.ro , inclusiv design-ul și experiența de utilizare a acestuia precum și bazele de date accesibile prin intermediul său, sunt proprietatea Harmad s.r.l. și sunt protejate prin legislatia română în vigoare cu privire la drepturile de autor și drepturile conexe. Orice conținut postat de către utilizatori devin proprietatea Harmad s.r.l. din momentul postării. În cazul informațiilor și conținutului postat de utilizatori ori parteneri, dreptul de autor și responsabilitatea asupra acestora aparțin în totalitate celor care au publicat acele informații. În cazul conținutului preluat de la parteneri pe baza acordurilor încheiate, acestea sunt identficate prin menționarea numelui partenerului împreună cu conținutul. Toate informațiile de publicate pe acest site au un scop informativ și nu garantează de exactitatea lor la un moment dat, deși se va încerca pe cât posibil ca la publicarea lor, toate informațiile să fie exacte.

Protecția datelor

Când prin intermediul prezentului site vă sunt solicitate informații personale(nume, adresă, email, numere de telefon, etc.), acesta are ca scop identificarea dumneavoastră sau posibilitatea de a vă contacta. Cu scopul de a răspunde mai bine nevoilor si întrebărilor utilizatorilor site-ului, informațiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocări si prelucrări electronice. Pentru mai multe detalii privind prelucrarea datelor vă rugăm să vizitați secțiunea politica de confidențialitate.

Limitarea răspunderii

În nici un caz, Harmad s.r.l. și niciunul dintre directorii și angajații săi nu vor fi trași la răspundere pentru nimic legat de utilizarea a acestui site de către dvs., indiferent dacă această răspundere este contractuală sau nu. Harmad s.r.l., inclusiv directorii și angajații săi, nu poartă nicio răspundere indirectă, consecventă sau specială care decurge din sau în vreun fel legat de utilizarea de către dvs. a acestui site web.

Clauze finale

Acești Termeni vor fi guvernați și interpretați în conformitate cu legile Statului Român și vă veți supune jurisdicției neexclusive a instanțelor de stat și federale situate în România pentru soluționarea eventualelor litigii. Pentru orice nelămurire în legătura cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului si la protecția utilizării va rugam sa ne contactați prin intermediul secțiunii contact din site.

Acest document a fost actualizat la data de 25-04-2023