Întrebări frecvente

Fie luați legătura cu noi direct prin telefon, mesagerie sau prin formularul de rezervare, confirmarea disponibilității proprietății se face exclusiv prin telefon. Rezervarea va fi completă după plata unui avans de 50%.
Puteți cere anularea rezervării fără niciun cost suplimentar cu 14 zile înaintea sejurului. În acest caz avansul plătit va fi restituit pe contul din care s-a efectuat plata.
Nu există limitări în acest sens, totuși vă recomandăm ca pentru perioadele de sărbători sau weekend-uri prelungite să rezervați din timp, deoarece aceste perioade sunt mai solicitate de oaspeți.
Da, este necesar să se rezerve Lőrincz House pentru minim 2 nopți.

Avem în total 6 camere cu paturi duble și baie privată. Pe lângă aceste camere, în mansardă mai avem 2 spații mari, care este ideală pentru copii, atât pentru a se juca, cât și pentru a dormi. În aceste spații avem câte 4 saltele duble, fără baie proprie. Mai multe poze puteți găsi aici

Casa Lőrincz House se închiriază în întregime. Nu există preț separat pentru 1 sau 2 camere închiriate.
Lőrincz House funcționează în sistem self-catering, ceea ce înseamnă că oaspeții sunt responsabili să-și aducă propria mâncare și să-și prepare mesele. Totodată însă, punem la dispoziția oaspeților o bucătărie complet utilată, cu veselă și tacâmuri, cuptor, plită, mașină de spălat vase și zonă de grătar în curte.
Avem spațiu suficient pentru parcarea a 5-6 mașini în cadrul complexului.
În general ora de check-in este începând cu ora 15, însă după caz vă putem permite și early check-in. Acest lucru trebuie confirmat în prealabil sosirii.
Trebuie să eliberați locuința cel târziu la ora 11, în ziua în care plecați. Totuși dacă nu urmează să se cazeze alți oaspeți, puteți să eliberați casa și după ora 11.

Consultați pagina Împrejurimi de pe site-ul nostru pentru a vedea posibilitățile de drumeție și activități disponibile în proximitate, dar și în județul Harghita.

În stațiunea Harghita-Băi există 2-3 magazine mixte mici, de unde vă puteți aproviziona alimente. Pentru supermarkete puteți lua în considerare orașele Miercurea Ciuc (20km) sau Odorheiu Secuiesc (40 km).
Nu acceptăm animale de companie în casa Lőrincz House și în incinta complexului.
Fumatul și țigările electronice sunt permise doar pe terasă sau în celelalte spații în aer liber. În incinta casei acestea sunt interzise.

Folosirea ciubărului și a saunei este inclusă în preț? – Folosirea ciubărului și a saunei nu este inclusă în prețul de închiriere. Mai multe detalii despre prețul acestora puteți găsi aici

Dispunem de parcare privată, ciubăr, saună, loc de joacă pentru copii (în curând), teren de sport. De asemenea avem spații comune cum ar fi filagoria acoperită și zona de grătar.

Acesta este un aspect care depinde foarte mult de condițiile de vreme, întrucât este nevoie atât de o cantitate mai mare de zăpadă, cât și de temperaturi negative constante. Pationarul nostru este una 100% naturală, și nu vă putem da garanții că se prezintă în condiții optime în orice moment. Vă sfătuim să luați legătura cu noi în prealabil ca să vă putem da mai multe detalii despre acesta. În cazul în care patinoarul este practicabil, folosirea acestuia este inclus în prețul de închiriere.
Casa dispune de o bucătărie complet echipată și utilată, astfel încât să aveți posibilitatea de a vă pregăti singur mesele. Asigurăm prosoape, săpun, hârtie igienică în băi, și lenjerie curată în camere.
În general nu schimbăm lenjeria în timpul șederii Dvs. Dacă sejurul depășește 7 zile, puteți solicita schimbarea lenjeriilor fără niciun cost suplimentar.
Încălzirea casei se face prin centrală termică pe lemne. De încălzire ne ocupăm noi, discret, fără a vă deranja sejurul.

Lőrincz House se află la aproximativ 20 km de Miercurea Ciuc și de 40 km de Odorheiu Secuiesc în stațiunea montană Harghita-Băi. Puteți să ne găsiți și prin aplicații de navigație urmând coordonatele geografie de aici.

Vă sfătuim, ca pe timp de iarnă să aveți în mașina Dvs lanțuri antiderapante pentru zăpadă!

Nu ai găsit răspunsul la întrebarea ta?

Ne poți trimite întrebarea ta prin e-mail la [email protected]