Despre locație

Destinația ideală pentru familii, prieteni și cupluri care caută o evadare liniștită și întineritoare în inima munților.

Situată în inima munților Harghita, înconjurat de natură, Lőrincz House este administrată de familia Lőrincz, cu tradiții familiale puternice, ceea ce se reflectă și în design-ul interior al casei. Lőrincz House este ideală pentru familii, grupuri de prieteni care caută o evadare liniștită și întineritoare din inima munțiilor, departe de zgomotul urban.

FACITILITATI

6 camere cu pat dublu și o mansardă spațioasă

Lőrincz House are 6 camere cu pat dublu și baie privată, două spații cu câte 4 saltele duble în mansardă fără baie privată, bucătărie complet utilată, sala de mese, filegorie, zonă de grătar, ciubăr și saună.

FACITILITĂȚI

Sală de mese

este un loc unde vă puteți adăposti pe timp de vreme rece, cu un spațiu suficient de mare ca să luați masa, să stați la discuții, să vă distrați sau să dansați.

outdoors

Filegorie și zonă de grătar

Filegoria vă permite să petreceți să luați masa sau să petreceți timpul în aer liber, la o masă imensă, cu posibilitatea să vă preparați mâncare pe grătar, în ceaun sau chiar în cuptor tradițional cu lemne.

FACITILITATI

Bucătărie complet utilată

La subsol o bucătărie complet utilată (frigider, cuptor, plită, microunde, mașină de spălat vase) vă este pus la dispoziție împreună cu o sufragie cu o capacitate de 20 de locuri la mese. Punem la dispozitia oaspeților ustensile și echipamante pentru a găti în aer liber (ceaun, grătar, cuptor cu lemne, lopată pizza)

distractie

Sala de biliard și saună

După ce vă eliminați stresul și toxinele din organism cu o saună finlandeză, vă așteaptă o masă de biliard sau alte jocuri de socialitate, care să vă asigure calitate timpului petrecut la noi.

recreere

Teren de sport pentru toți oaspeții

Pentru o experiență completă de recreere, vă oferim un teren de sport care poate fi utilizat pentru badminton, tenis de picior, volei, patinaj sau hochei, în funcție de sezonul în care ne vizitați.

Galerie Imagini